Barbatul a fost decapitat si transat ca un animal. Criminalii i-au taiat inclusiv organele genitale, scrie bistriteanul.ro.

Banuiti de aceasta odioasa crima ar fi doi barbati din localitate si sotia unuia dintre ei. Se pare ca victima a mers la casa unde stateau cei doi soti, iar acolo alaturi de inca un barbat au consumat bauturi alcoolice. Casa este situata intr-o zona izolata si greu accesibila, pe niste dealuri, ascunse de o padurice.

Cei doi soti, alaturi de un alt barbat din localitate au inceput sa il loveasca cu pumnii si picioarele pe musafir, iar ulterior s-au pus la somn. Dimineata, cei trei au constatat ca barbatul este mort si l-au transat pe un animal si i-au aruncat resturile intr-un pârâu situat in apropierea casei unde s-a petrecut nenorocirea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Martori la intreaga scena au fost cei trei copii ai cuplului, cel mai mare având doar 6 ani.

Se pare ca acestia au fost si cei care au dus la identificarea faptasilor. Cei mici ar fi povestit unui psiholog tot ce au vazut. Copiii cuplului au fost luati din familie si sunt in grija Directiei pentru Protectia Copilului, acestia având nevoie de consiliere psihologica.

Se pare ca toti trei si-au recunoscut vina, iar ieri au fost dusi de anchetatori la locul faptei si pusi sa arate exact cum s-a petrecut tot.

Cei trei sunt acuzati de omor si profanare de morminte sau cadavre.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si