Close sidebar
Close sidebar

Crimă odioasă în Suceava! Un bărbat de 51 de ani a fost ucis de un tânăr de 28 de ani în fața a trei copii

O crimă oribilă șochează întreaga țară. Un bărbat de 51 de ani a fost înjunghiat în repetate rânduri de un tânăr de 28 de ani.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a produs din cauza geloziei. Tânărul de 28 de ani era în proces de divorț cu soția sa. În seara crimei, bărbatul a vrut să vină în casa femeii pentru a-și vedea fiul. A orbit de furie când l-a văzut pe bărbatul de 51 de ani în casa femeii.

În casa în care a avut loc tragedia se aflau doi bărbați, cel de 51 de ani și un altul. Un vecin spun că cei doi ar fi venit să o ajute la curățenie pe femeie.

„Dar ei se mai cunoşteau, că nu era prima dată când au venit ei cu această persoană care a omorât-o, nu. El e foarte violent, na. Fiind în stare de ebrietate, nu ştiu ce-au mai vorbit ei acolo în casă, nu ştiu ce s-a mai întâmplat.”,

spune vecinul, potrivit observator.tv

Citeste si: Suceava: accident mortal produs de șoferul unui autotrailer cu volanul pe dreapta

Trei copii minori au fost martori la crima odioasă

Cei trei copii care se aflau în casa, din care unul fiind al suspectului, au fost martori la crima comisă de tânărul de 28 de ani. Mama lor a reușit să fugă.

Sătenii din Costișa sunt șocați de cele întâmplate. Oamenii spun că agresorul era cunoscut ca fiind un om foarte violent, însă nu s-ar fi gândit niciodată că poate ajunge atât de departe.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citeste si: Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu medicul Mircea Beuran, acuzat de luare de mită

În trecut, tânărul de 28 de ani a mai fost închis pentru fapte de violență. Anul trecut a fost eliberat condiționat după ce a executat o condamnare de 1 an și 10 luni într-un dosar de ultraj, după ce în 2017 a bătut un polițist.

Citeste si: Un copil de doi ani din Constanța a ajuns de urgență la spital! A căzut de la etajul doi al unui bloc

Pentru crima comisă, individul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI