Oribila crimă a avut loc în satul Olosig. Femeia a parcat mașina pe podețul din fața casei vecinilor, fapt care a dus la o tragedie. Fiul vecinilor, în vârstă de 19 ani, a vrut să-și scoată mașina din curte și când a văzut că accesul este blocat a mers la poarta vecinilor și le-a cerut să-și mute autoturismul. Femeia de 43 de an a ieșit afară și și-a mutat mașina.

Însă certurile au continuat și au degenerat în bătaie. În timpul altercației, tânărul de 19 ani a înjunghiat-o de mai multe ori pe femeie.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Tânărul fotbalist a murit la 26 de ani, chiar de ziua lui de naştere

"Cele două familii s-au luat la bătaie, iar inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit. În ciuda intervenţiei medicilor, aceasta nu a mai putut fi salvată", a declarat, marți purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: L-a cunoscut la înmormântarea propriului fiu și de atunci sunt nedespărțiți! Ce diferență de vârstă este între ei

Vinovatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă.

În timpul alteracției au fost răniți și soțul și fiul femeii de 16 ani. Deocamdată aceștia nu au depus plângere.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si