O româncă stabilită de câțiva ani în Germania, a fost ucisă de soțul ei, chiar în fața copiilor lor. Mihaela avea 36 de ani și locuia de ceva timp în Germania. 

Viața ei a fost curmată brusc de soțul ei, Cătălin Romulus B., chiar în fața copilașilor lor de numai 4 și 7 ani, în locuința lor de pe Fürther Rosenstrasse din Nurnberg.

Citește și:  Caz șocant la un orfelinat din Polonia! Un adolescent a înjunghiat o profesoară şi mai mulţi copii: o minoră s-a stins din viață

Bărbatul și-a înjunghiat soția în cap

Tragedia oribilă este de necrezut. Potrivit presei din Germania, bărbatul și-ar fi înjunghiat soția în cap, partea superioară a corpului și în brațe, după ce ar fi avut o discuție mai aprinsă.

Criminalul era șifer și și-a ucis soția pentru că s-a temut că aceasta avea să „informeze poliția despre consumul în continuare de droguri, ceea ce ar fi dus la revocarea termenului de probațiune”  de care beneficia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un strălucit tânăr pianist, printre victimele masacrului dintr-o școală din Serbia. Andrija Čikić era pasionat de fotografie și muzică

Acesta fusese condamnat cu nouă luni de închisoare cu suspendare de probă de către tribunalul districtual din Fürth pentru că și-a lovit și și-a amenințat soția în trecut.

Criminalul a mărturisit instanței că soția lui era prostituată și că „nu era nici pe departe un înger”. În plus, potrivit bărbatului, el și soția lui obișnuiau să se drogheze împreună.

Citește și: Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”/ Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

Cătălin Romulus B. riscă acum mulți ani de închisoare.

Victima este din municipiul Mediaș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si