„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 07.01.2019, în jurul orelor 1830, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul.

Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, se arată în documentul transmis prsei de către Tribunalul Maramureş, potrivit Adevărul.

Citeste si: Mamă cu chip de monstru! Și-a bătut cu sălbăticie fiul de numai trei ani! "Blestematule, tu ești de vină!"- E ireal ce motiv a avut pentru a-și teroriza propriul fiu!

Se pare că bărbatul își bănuia soția de infidelitate de ceva vreme, iar pe 7 ianuarie a urmărit-o să vadă ce face. La un moment dat, aceasta s-a urcat în mașina unui bărbat, iar atunci când au oprit, soțul l-a înjunghiat pe presupusul ei amant în zona toracelui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: NOROC! S-a aruncat pe geam la 103 ani și a reușit să supraviețuiască!

Victima a mai parcurs câțiva metri cu mașina, iar apoi a intrat în gard. A fost transportat la spital, iar apoi a decedat.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să petreacă ani grei la închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si