Close sidebar
Close sidebar

Crimă oribilă în Maramureș! Cum l-a ucis un bărbat furios pe presupusul amant al soției

Un bărbat de 38 de ani din Maramureș l-a ucis pe care cu care presupunea că îl înșela soția.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 07.01.2019, în jurul orelor 1830, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, se arată în documentul transmis prsei de către Tribunalul Maramureş, potrivit Adevărul.

Citeste si: Mamă cu chip de monstru! Și-a bătut cu sălbăticie fiul de numai trei ani! "Blestematule, tu ești de vină!"- E ireal ce motiv a avut pentru a-și teroriza propriul fiu!

Se pare că bărbatul își bănuia soția de infidelitate de ceva vreme, iar pe 7 ianuarie a urmărit-o să vadă ce face.

La un moment dat, aceasta s-a urcat în mașina unui bărbat, iar atunci când au oprit, soțul l-a înjunghiat pe presupusul ei amant în zona toracelui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: NOROC! S-a aruncat pe geam la 103 ani și a reușit să supraviețuiască!

Victima a mai parcurs câțiva metri cu mașina, iar apoi a intrat în gard. A fost transportat la spital, iar apoi a decedat.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să petreacă ani grei la închisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI