Un om al străzii din Carei a fost reținut după ce a ucis un alt bărbat fără adăpost din localitate. Crima a avut loc într-o clădire dezafectată, loc în care se adăpostesc de multe ori persoanele care nu au casă din zonă.

Victima s-ar fi adăpostit recent în imobilul aflat în paragină, ceea ce l-ar fi deranjat pe ucigaș. Cei doi s-ar fi certat, iar conflictul a escaladat dramatic.

Trupul fără viață a fost descoperit de un localnic care a alertat autoritățile.

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama și a recunoscut crima în direct, la televizor, în timp ce autoritățile îl căutau: "Nu am mai suportat-o"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

politie, crima, satu mare, om fara adapost

Criminalul l-a lovit cu cuțitul în spate pe celălalt bărbat, după care i-a dat cu cărămida în cap 

Imediat cum au ajuns anchetatorii la clădirea cu pricina au observat urmele vizibile de violență, astfel că au luat imediat în calcul varianta unei crime. Nu a durat mult până când oamenii legii au dat de urma suspectului. Este vorba despre un individ în vârstă de 36 de ani. 

„În fapt, s-a reţinut că, în seara de 25.09.2024, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, numitul T.R.R., în vârstă de 36 de ani, persoană fără adăpost, în timp ce se afla în incinta fostei Case a Armatei din municipiul Carei- clădire dezafectată, i-a aplicat numitului M.M.- în vârstă de 65 de ani, persoană fără adăpost, mai multe lovituri de cuţit în spate şi lovituri cu o cărămidă în zona capului”,
informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Bărbatul a mai avut și în trecut probleme cu legea și a fost dus la audieri. Cel mai probabil o să fi reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Virusul West Nile a făcut 9 victime în România! 73 de persoane au fost infectate în ultimele luni

politie, crima, satu mare, om fara adapost


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si