Un cioban a fost ucis cu bestialitate de un tânăr de doar 27 de ani. Agresorul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri de bâtă în zona capului și l-a înjunghiat în zona gâtului. 

Totul s-a petrecut la o comună din Alțâna, județul Sibiu.

Citește și: EXCLUSIV: Filmul greșelilor care au dus la tragedia de la 2 Mai/ Curelea Mihai: ”Ar fi cea mai bună soluție retragerea definitivă a permisului de conducere”

Cioban, ucis cu bestialitate de un tânăr de 27 de ani

Crima a avut loc duminică, la orele prânzului.

„În jurul orei 12:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei", au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Agresorul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Luni, bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu.

Citește și: FOTO/VIDEO- Cine erau cei doi tineri morți în accidentul din 2 Mai? Tatăl studentei ucise este profund îndurerat: „Poliția nu ne-a anunțat că fiica noastră a murit. Ne-au anunțat de la pompe funebre”

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Prim-procurorul adjunct Ruginosu Mihaela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si