Close sidebar
Close sidebar

Crimă oribilă la Alțâna: Un cioban a fost ucis după ce a primit o bâtă în cap și a fost înjunghiat cu cu un briceag în gât

Un cioban a fost omorât cu sânge rece de un tânăr de 27 de ani, în Alțâna, județul Sibiu. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan.

Estera Maria,

Crimă oribilă la Alțâna: Un cioban a fost ucis după ce a primit o bâtă în cap și a fost înjunghiat cu cu un briceag în gât


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cioban a fost ucis cu bestialitate de un tânăr de doar 27 de ani. Agresorul i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri de bâtă în zona capului și l-a înjunghiat în zona gâtului. 

Totul s-a petrecut la o comună din Alțâna, județul Sibiu.

Citește și: EXCLUSIV: Filmul greșelilor care au dus la tragedia de la 2 Mai/ Curelea Mihai: ”Ar fi cea mai bună soluție retragerea definitivă a permisului de conducere”

Cioban, ucis cu bestialitate de un tânăr de 27 de ani

Crima a avut loc duminică, la orele prânzului.

„În jurul orei 12:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului.

Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei", au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Agresorul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Luni, bărbatul a fost prezentat la Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu.

Citește și: FOTO/VIDEO- Cine erau cei doi tineri morți în accidentul din 2 Mai? Tatăl studentei ucise este profund îndurerat: „Poliția nu ne-a anunțat că fiica noastră a murit. Ne-au anunțat de la pompe funebre”

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Prim-procurorul adjunct Ruginosu Mihaela.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI