Cinci copii au ramas fara mama, dupa ce tatal lor, orbit de aburii alcoolului, a lovit in nestire. Totul s-a intamplat in comuna ieseana Popesti, zilele trecute.

Adrian Vartic, un barbat in varsta de 38 de ani, a plecat in dimineata zilei de 8 octombrie catre cimitirul din sat impreuna cu alti barbati pentru a sapa o groapa. Acolo a muncit cateva ore si a consumat alcool.

Ulterior, s-a intors acasa, la concubina sa si la cei cinci copii. Barbatul a povestit ca si-a gasit partenera bauta si si-a iesit din minti. Ar fi inceput sa o loveasca puternic cu pumnii si picioarele, iar la un moment dat tanara s-ar fi dezechilibrat si s-ar fi lovit de mobila din camera. Vartic a plecat de acasa lasand-o pe femeie in agonie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

El a spus ca nu si-a gasit copiii acasa si a mers sa-i caute prin sat. Dupa cateva ore s-a intors si a gasit-o pe Elena Matei, pe concubina sa, fara suflare. Atunci, individul a cerut ajutorul mamei sale, iar cea din urma a sunat la 112.

La fata locului a ajuns imediat un echipaj medical, insa tanara in varsta de 32 de ani era moarta.

Politistii au preluat cazul si au deschis un dosar de moarte suspecta pentru ca, initial, nu erau cunoscute cauzele decesului. Ulterior s-a stabilit ca barbatul o lovise pe mama celor cinci copii.

Citeste continuarea pe BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si