Oamenii legii au fost chemaţi, printr-un apel la numărul unic de urgență 112 pe strada Sf. Andrei din Iasi. Cel care a sunat le-a spus anchetatorilor că un bărbat stă întins pe stradă. 

Principalul suspect a fost prins de polițiști

Medicii au încercat să îi acorde bărbatului primul ajutor, însă acesta era deja decedat.

Poliţiştii au găsit leziuni pe corp, iar mai apoi au verificat camerele de supraveghere din zonă. 

Citeste si: Un bărbat din Hunedoara a fost prins cu mai multe arme la intrarea în țară

Corpul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie, iar între timp, principalul suspect a fost reţinut de către poliţişti. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință SUA după livrarea de sisteme de rachete în Ucraina. Mesajul lui Joe Biden

"În jurul orei 22.30, a apărut un bărbat pe stradă, care cică locuieşte le bulevardul Poitiers. A venit dinspre peco Petrom. Când a ajuns în dreptul grupului de tineri, probabil că au început să se înjure. Unul dintre cei din grup a mers şi l-a lovit pe trecător.

Acesta a mers mai departe iar alţii din grup au venit din spate şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, până a căzut.", a declarar un localnic conform ziaruldeiasi.ro.

Este căutat un al doilea tânăr

Criminalul este un tânăr de 20 ani. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe criminalul din centrul Iașului. Acesta a fost dus de oamenii legii la secția nr.1

de poliție şi a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi condus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

El a fost dus la locul crimei pentru reconstituire și apoi a fost audiat. Firul evenimentelor urmează să fie completat după ce criminalul din Iași va face reconstituirea crimei. 

Citeste si: Elev de 12 ani, înjunghiat într-o școală din Argeș

Polițiștii îl caută și pe un al doilea tânăr suspect că ar fi lovit persoana care a decedat. Urmează să se stabilească dacă acesta a fost coautor la crimă și gradul de participațiune.

Citeste si: Securitatea de la Marea Neagră, discutată de Iohannis și ministrul Apărării din Turcia, Hulusi Akar

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si