Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Crimă urmată de sinucidere în Ilfov

O crimă urmată de o sinucidere a șocat un cartier din comuna Jilava. După un scandal cu iubita, un bărbat de 39 de ani a înjunghiat-o mortal. A încercat să ascundă fapta, însă a fost văzut de către mama victimei - care a alertat imediat vecinii. Până la sosirea polițiștilor, individul și-a pus capat zilelor.

Georgiana Balaban,

Crimă și sinucidere la Ilfov. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jan și Alina trăiau in concubinaj de mai bine de 20 de ani, iar anul acesta aveau planuri de nuntă. Liniștea familiei a fost însă tulburată de unele neînțelegeri, așa că femeia ar fi avut de gând să se despartă de bărbat. Vecinii i-au auzit seara trecută că se certau, însă nimeni nu avea să prevestească ce urma să se întâmple în această dimineață.

Citeste si: VIDEO- Apartamentul groazei. Primele imagini din locuința din Onești unde au fost uciși cei doi bărbați

„Erau bine ca și relație. Erau de foarte mult timp impreuna. Voiau sa facă nunta anul asta. Copii nu aveau. S-au auzit certuri? Aseară s ar fi certat, a fost o discuție intre ei aseară. Azi de dimineață s-or fi trezit in aceeași ceartă.”

a transmis o vecină.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama femeii, care este vecină cu ei, i-a vizitat dimineață. Chiar dacă erau certați, femeia nu și-a imaginat că viitorul ginere îi va măcelări fiica. A plecat liniștită la biserică, iar când s-a intors i-a vizitat din nou.

Citeste si: Crimă îngrozitoare! O studentă a fost torturată și apoi ucisă. Cine este criminalul?

Un bărbat și-a ucis concubina

Când s-a întors, femeia s-a oprit la poarta celor doi. Și-a văzut ginerele cum incerca să ascundă de cadavrul femeii. A țipat către vecinii iar ei au alertat poliția.

Un bărbat și-a înjunghiat concubina. [Sursa foto: PixaBay]

Orbit de furie, bărbatul și-a atacat concubina cu un cuțit. I-ar fi aplicat mai multe lovituri in zona gâtului și a pieptului, iar femeia nu a avut nicio șansă de scăpare.

După ce a fost surprins de cea care ar fi trebuit să îi devină soacră- bărbatul s-a dus în casă și și-a pus capăt zilelor cu același cuțit.

La fața locului au sosit criminaliștii care au deschis o anchetă și au ridicat mai multe probe. Mama fetei a fost şi ea audiată pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în casa tinerilor în această dimineaţă.

Citeste si: Prin ce chinuri teribile au trecut victimele de la Onesti? Ce spun specialistii despre profilul ucigasului!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI