O crimă șocantă s-a petrecut la Slatina! O femeie în vârstă de 29 de ani din județul Olt este acuzată că și-a ucis în bătaie bunica.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Găneasa. Oamenii legii spun că femeia a lovit-o în mod repetat pe bătrâna în vârstă de 86 de ani până când a lăsat-o inconștientă.

Citește și: VIDEO Imagini incredibile la Timișoara! O fată de 12 ani a scăpat fără nicio zgârietură după ce a fost lovită de tramvai

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

crima slatina, nepoata ucigasa, bunica ucisa

Femeia de 29 de ani a fost arestată pentru 24 de ore 

Polițiștii spun că tragedia s-a petrecut pe 30 mai. În urma loviturilor repetate, bătrâna a fost preluată de un echipaj medical, însă a decedat la scurt timp după. Trupul femeii a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

Tânăra  a fost reținută pentru 24 de ore și a ajuns la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Femeia urmează să ajungă miercuri în fața magistraților de la Tribunalul Olt.

„În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit faptul că femeia prezenta mai multe leziuni, iar între acestea și deces există legătură de cauzalitate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, transmite, miercuri, Poliția Olt.

Citește și: O mamă din Buzău și-a îngropat bebelușul viu, abia născut, în curte. Femeia s-a predat singură poliției. Ce hotărâre s-a luat în privința ei

crima slatina, nepoata ucigasa, bunica ucisa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si