Un bărbat de 60 de ani din Teleorman şi-a înjunghiat mortal soţia şi şi-a asfixiat fiica de un an şi trei luni, după care s-a sinucis. Poliţiştii şi procurorii au stabilit că evenimentele s-au produs duminică, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Anunţul făcut de poliţie

”În dimineaţa zilei de 21.06.2020, poliţiştii teleormăneni au fost sesizaţi de către un barbat din comuna Mereni, sat Merenii de Jos, cu privire la producerea unui conflict la o familie din localitate.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii au constatat următoarele: pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârstă de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetite în vârstă de 1 an şi 3 luni care se pare că ar fi fost ucisă prin asfixiere”, a transmis, duminică, IPJ Teleorman.

Citeste si: Scene șocante la Iași. A pus mâna pe furcă și a gonit musafirii

Poliţiştii au precizat că, ulterior, într-o altă cameră, a fost găsit şi autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se şi decesul acestuia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ancheta este în derulare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman.

Caz şocat în Teleorman: Şi-a ucis soţia şi fetiţa şi apoi s-a sinucis
Caz şocat în Teleorman: Şi-a ucis soţia şi fetiţa şi apoi s-a sinucis

Citeste si: VIDEO| Torturat de tatăl său, în loc să fie iubit. Bebelușul din Galați se luptă să trăiască

Citeste si: Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite după ce au fost înjunghiate într-un parc. Un bărbat de 25 de ani din localitate a fost arestat

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si