Femeia a avut parte de un sfârșit violent. Fiul acesteia i-a tăiat capul cu un topor. Bărbatul este cunoscut ca având probleme psihice, iar localnicii știu despre acesta că este consumator de băuturi alcoolice.

Citeste si: În Sălaj, un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit de Covid-19. Acesta era nevaccinat și bolnav cronic

Criminalul s-a dus și i-a povestit întâmplarea unui vecin

După ce și-a ucis cu sânge rece mama, individul i-a aruncat trupul neînsuflețit în curtea casei și s-a dus la un vecin, căruia i-a povestit cu lux de amănute ce a făcut, potrivit Ziarul de Iași. Acesta a apelat la 112, iar oamenii legii l-au trimis la Institutul de Psihiatrie Socola.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În cursul nopții de 26/27 ianuarie, în timp ce se afla la locuința din comuna Ruginoasa, suspectul folosind un topor i-a retezat capul mamei sale. Cadavrul victimei a fost identificat în grădina locuinței comune. Suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei", a informat Mihaela Apostol, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Citeste si: VIDEO| Un membru al clanului Duduianu, căutat pentru tâlhărie, s-a întors de bună voie în țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si