Oamenii legii au fost sesizați în legătură cu un „incident domestic” la Ty Mawr Holiday Park, la Abergele, în Ţara Galiilor, unde a descoperit trupul fără suflare al adolescentei. Selby, domiciliat în Ashton-under-Lyne, Manchester, trebuia să fie judecată pentru uciderea surorii sale la sfârșitul acestei luni.

Tânărul în vârstă de 19 ani s-a prezentat la Mold Crown Court pentru o scurtă audiere video, unde a recunoscut că și-a ucis sora.

Înainte de condamnarea sa pe 18 martie, Selby va supus unui nou consult psihiatric.

Citeste si: Cum arată iahtul de aproape 500 de milioane de dolari a lui Jeff Bezos. Imagini inedite cu iahtul de lux

Matthew și-a ucis propria soră distrus de despărțirea părinților

La scurt timp după moartea Amandei, familia îndurerată i-a adus un omagiu tinerei. „Amanda a fost o fiică și o nepoată iubitoare- era atentă, grijulie, îi plăcea să-i ajute pe alții și era foarte iubită. Ne va fi foarte dor de ea”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crimă terifiantă în UK. Un tânăr de 19 ani a recunoscut că şi-a ucis sora de 15 ani într-un parc de rulote după divorțul părinților

Citeste si: Înșelătorie online în valoare de 22 milioane de euro. Un român ar fi pus la cale un plan demn de filmele de acțiune

Chiar și colegii de la școala unde studia adolescenta, Academia Droylsden din Manchester, i-au adus un tribut şi au descris-o ca fiind „iubitoare”. „Familia școlii noastre este devastată de această veste îngrozitoare. Amanda a fost o studentă drăguță și ne va fi dor de ea.”

În desfășurarea anchetei referitoare la moartea tinerei de 15 ani, vecinii din Ashton-under-Lyne au mărturisit că părinții celor doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. „Este o veste șocantă”, a declarat unul. „Nu i-am văzut pe Matthew şi pe Amanda atât de mult recent, pentru că mama și tatăl lor s-au despărțit. Amanda a mers cu mama, iar Matthew a stat cu tatăl său o vreme, înainte de a se muta la bunicii lui. E atât de trist."

Citeste si: Scrisoarea șocantă a unei fetițe din județul Timiș, găsită de oamenii legii ascunsă sub un dulap: ,,A devenit tot mai obsedat, nu vrem la casa de copii"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si