Doi copii au găsit-o pe mama lor moartă alături de iubitul ei, în casa în care locuiau. Conform anchetatorilor, este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Citeste si: Italia: O tânără a fost împușcată în timp ce se plimba pe faleză cu prietenii săi

În seara de joi, două persoane, un bărbat și o femeie, au fost găsite moarte în casă chiar de copiii femeii.

Scenele terifiante s-au derulat într-o casă din comuna Independența, judeţul Galaţi.

Citeste si: VIDEO| Tânăra de 16 ani şi bărbatul pe care l-a ucis pentru că ar fi încercat să o agreseze au fost surprinşi împreună, într-un restaurant, cu câteva ore înainte de tragedie

Mamă găsită moartă alături de iubit

Fata, în vârstă de 17 ani, și fratele ei, de nouă ani, au rămas șocați. Ei au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor doi, după ce s-au întors acasă de la o mătușă, la care au mers în vizită.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bărbatul acuzat că și-a ucis soția educatoare NU recunoaște crima! Mai mult decât atât, susține că femeia ar fi fost violentă cu el: ”A fost un demon cu chip de înger!”

crimă urmată de sinucidere în galați
Crimă în Galați.[Sursa foto: Facebook]

În urma primelor informații apărute, femeia și bărbatul aveau o relație de mai mulți ani, dar cei doi copii erau dintr-o relație anterioară a victimei.

Se pare că femeia, în vârstă de 32 de ani, a murit prin înjunghiere repetată. Ipoteza oamenilor legii este că bărbatul și-ar fi ucis partenera, după care și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Ultima postare a bărbatului ucis de tânăra din Piatra Neamț care îl acuză că voia să profite de ea! „Încalcă regulile, nu regreta nimic”

Bărbatul, de 42 de ani, a fost găsit spânzurat în grajdul de lângă casă. Astfel, vorbim despre o crimă urmată de sinucidere. Cei doi concubini se certau des, susțin vecinii.

VIDEO- IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si