Individul din imagine este Francesco Corjin! Are 18 ani si a fost condamnat definitiv saptamana trecuta la 10 ani de inchisoare pentru crima dar a disparut fara urma pana sa puna politistii mana pe el.

Cu un an in urma, si-a ucis un coleg de scoala cu sange rece... in plina strada. L-a pandit si l-a atacat miseleste cu un cutit de vanatoare. Degeaba s-au zbatut doctorii sa-l salveze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"A fost injunghiat de doua ori cu cutitul in inima, dupa care s-a prabusit jos si in scurt timp a murit la spital", spune tatal victimei.

Acasa, la familia tanarului ucis, atmosfera este si acum sfasietoare. A trecut un an, dar pentru parinti socul e la fel ca cel trait in clipele de dupa oroare. Beniamin avea 22 de ani si era sprijinul familiei dupa ce sora lui a ales sa se stabileasca in America.



Autoritatile au facut publica fotografia criminalului si il cauta acum peste tot. Cum mama lui locuieste in strainatate, n-ar fi exclus sa se ascunda acolo. 
Individul are un metru 75 inaltime, aproximativ o suta de kilograme si ca semn particular, o alunita pe obrazul stang. Oricine are informatii despre locul unde s-ar putea afla, este rugat sa sune la 112 ori sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si