Close sidebar
Close sidebar

Criminal periculos, liber pe strazile din Timisoara. Are doar 18 ani, dar a omorat un om si trebuie sa stea 10 ani la inchisoare

Un criminal deosebit de periculos se plimba nestingherit printre noi, iar politistii nu reusesc cu niciun chip sa ii dea de urmă. Are 18 ani, dar si o pedeapsă de 10 ani de inchisoare de executat pentru crima. Va avertizam ca urmează informatii si imagini cu un puternic impact emotional! ##VIDEO36389##


DISTRIBUIE
acest articol

Individul din imagine este Francesco Corjin! Are 18 ani si a fost condamnat definitiv saptamana trecuta la 10 ani de inchisoare pentru crima dar a disparut fara urma pana sa puna politistii mana pe el.

Cu un an in urma, si-a ucis un coleg de scoala cu sange rece... in plina strada. L-a pandit si l-a atacat miseleste cu un cutit de vanatoare. Degeaba s-au zbatut doctorii sa-l salveze.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"A fost injunghiat de doua ori cu cutitul in inima, dupa care s-a prabusit jos si in scurt timp a murit la spital", spune tatal victimei.

Acasa, la familia tanarului ucis, atmosfera este si acum sfasietoare. A trecut un an, dar pentru parinti socul e la fel ca cel trait in clipele de dupa oroare. Beniamin avea 22 de ani si era sprijinul familiei dupa ce sora lui a ales sa se stabileasca in America.



Autoritatile au facut publica fotografia criminalului si il cauta acum peste tot. Cum mama lui locuieste in strainatate, n-ar fi exclus sa se ascunda acolo. 
Individul are un metru 75 inaltime, aproximativ o suta de kilograme si ca semn particular, o alunita pe obrazul stang. Oricine are informatii despre locul unde s-ar putea afla, este rugat sa sune la 112 ori sa anunte cea mai apropiata sectie de politie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI