Close sidebar
Close sidebar

Unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie din istoria Rusiei vrea să lupte în război

Unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie din istoria Rusiei vrea să se înroleze în Wagner şi să lupte în Ucraina. Mihail Popkov a făcut primele declarații.

Georgiana Balaban,

Criminalul Mihail Popkov vrea să lupte în război.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre cei mai răi criminali în serie din istoria Rusiei, Mihail Popkov, vrea să fie înrolat în grupul paramilitar Wagner şi să plece la război în Ucraina, relatează BFMTV.

Televiziunea rusă de stat a difuzat luni un interviu halucinant cu criminalul.

Citește și: VIDEO- Rusia va folosi arma nucleară dacă va fi pe cale să piardă războiul din Ucraina. Cine face avertismentul teribil

Criminalul în serie- care a mărturisit că a ucis 83 de femei- răspunde întrebărilor unui tânăr jurnalist dintr-o cuşcă, într-o închisoare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Rusia cere retragerea din GRECO. Ce ar însemna acest lucru

El spune că a aflat că Wagner recrutează mercenari din rândul deținuților din închisori.

Volodimir Zelenski: 6 copii au fost scoși de sub dărâmături Dnipro

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, luni seară, în discursul adresat naţiunii, că se lucrează în fiecare zi şi noapte pentru a reduce potențialul inamic. El a mai spus că la Dnipro 39 de persoane, inclusiv 6 copii, au fost salvate din dărâmături.

Citește și: Zelenski dezvăluie planul Rusiei: o nouă mobilizare de soldați

Potrivit lui Zelenski, până acum, 39 de persoane, inclusiv 6 copii, au fost salvate de sub dărâmăturile blocului de la Dnipro.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a "condamnat" luni lovitura extrem de sângeroasă a forţelor ruse împotriva unui imobil rezidenţial din Dnipro, centrul administrativ al regiunii Dnepropetrovsk din estul Ucrainei.

Citește și: Ziua 326 de război în Ucraina: Zeci de moți și de răniți, în urma unui atac asupra unui bloc de locuințe din Dnipro. O mamă care și-a pierdut fiul a blestemat Rusia „până la a șaptea generație”

Antonio Guterres consideră masacrul de la Dnipro drept un alt exemplu de "suspiciune de încălcare a legilor războiului", a declarat luni o purtătoare de cuvânt, Stéphanie Tremblay.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI