Criminala de la metrou, decizie radicala luata de procurori! Totul se va decide la finele lui februarie

In decembrie, o Romanie intreaga era zguduita de o crima odioasa petrecuta la metrou! Magdalena Serban, o femeie in varsta de 36 de ani, cu grave probleme de comportament, a aruncat-o pe sina de tren, la statia Dristor, pe Alina Ciucu, o fata de doar 25 de ani! La scurt timp, ucigasa a fost prinsa de politisti si dusa la audieri!
Cum era normal, Magdalena Serban a fost arestata preventiv, insa nu a fost bagata intr-o celula,

ci dusa, conform procedurii, in cazurile de tulburari mintale, la Spitalul Penitenciarului Jilava, acolo unde a si fost pusa pe un tratament, imediat dupa examinarile medicilor!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ucigasa de la metrou insa nu a dorit sa ramana dupa gratii in cazul anchetei. In mod cu totul surprinzator, prin avocata ei, Magdalena Serban a cerut magistratilor sa fie lasata in libertate! Cererea i-a fost respinsa! Sursele de la tribunal au sustinut atunci ca ea ar fi incoerenta in declaratii in fata magistratilor, le-ar fi cerut sa fie plasata in arest la domiciliu sau control judiciar si ar fi precizat ca locuieste in Craiova.

Mai mult, criminala a marsat pe ideea ca se afla in greva foamei, in plus ar fi si lovit-o un gardian!

Arestul s-a prelungit timp de doua luni, iar oamenii legii par sa nu fie prea toleranti cu femeia, care, in acest moment, sta izolata la Spitalul Penitenciarului Jilava! Mai mult decat atat, procurorul de caz a cerut, recent, ca la finalul lunii februarie, sa fie adusa din nou in fata lui.

“Din informatiile mele, procurorul de caz a decis ca Magdalena Serban sa fie adusa iarasi la Parchet, la finele lunii, in vederea discutarii efectuarii raportului de expertiza psihiatrica”, a spus avocata Marilena Grigore.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si