Un bolnav psihic lasat in societate se comporta ca o bomba cu efect imprevizibil.
Pe pagina suspectei de pe un site de socializare sta marturie despre frustrarile pe care si le exprima de cateva luni.
Nemultumirile ei se indreptau de cele mai multe ori inspre membrii familiei, pe care ii acuza de lucruri cumplite.

Fratele si mama femeii sustin ca au pierdut legatura cu ea si nici macar nu stiau ca locuieste in Bucuresti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Problemele femeii ar fi inceput in Spania, pe cand lucra acolo. Pe site-ul respectiv femeia spune ca cineva i-ar fi expus public secretul.
Specialistii spun ca suspecta facuse o fixatie pentru femeile tinere. Se fixeaza pe o anumita tipologie umana, in sensul acesta, fete tinere, pe care le impinge, iata, in fata metroului.

Femeia si-ar fi urmarit indeaproape victimele pana sa le atace. Nu pentru ca le-ar fi cunoscut si ar fi avut ceva cu ele, ci pentru ca in mintea ei aceste persoane s-ar fi asociat cu o imagine dureroasa.


Vecinii din Craiova ai mamei femeii acuzate de cumplita crima le dau dreptate specialistilor.

In orice clipa, un astfel de individ fara discernamant poate ataca. Au mai fost cazuri, unele chiar foarte grave, dar, in lipsa unei legislatii adecvate, acestor bolnavi li se permite sa traiasca in liberatate si chiar nesupravegheati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si