Close sidebar
Close sidebar

Criminala de la metrou provine dintr-un judet in care sunt inregistrati 6.488 de pacienti cu boli psihice si 192 bolnavi psihic periculosi!

Craioveanca Magdalena Serban (36 de ani) a omorat-o la metrou pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani din Listeava (judetul Dolj).

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un caz incredibil, care a socat opinia publica, craioveanca Magdalena Serban (36 de ani) a impins-o martea trecuta la metrou, in fata garniturii de tren, pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani din Listeava (judetul Dolj), aceasta pierzandu-si viata. Ziarul craiovean "Gazeta de Sud" a publicat dupa drama o statistica ingrijoratoare, in care se distinge numarul semnificativ de olteni care au probleme psihice.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Ţara noastră se situează pe locul trei într-o ierarhie a ţărilor cu cei mai mulţi bolnavi psihic din Europa, din care fac parte 23 de state.

Peste 350.000 de români suferă de boli mintale, de la depresie până la schizofrenie. În Dolj, în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) figurează 6.488 de pacienţi cu boli psihice şi 192 de bolnavi psihic periculoşi. Există însă mulţi alţii, nediagnosticaţi încă, oameni care ar putea fi trataţi, dar care acum, în lipsa tratamentului, sunt un pericol pentru ei, dar şi pentru cei din jur!", a notat gds.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI