UPDATE- Bărbatul de 21 de ani nu este tatăl biologic al micuțului. Mama copilului era plecată de acasă pe tot parcursul zilei și revenea seara sau uneori chiar și în toiul nopții. Astfel, micuțul era în majoritatea timpului acasă cu concubinul.

Știre inițială -   Un copil de doar un an și șapte luni a fost ucis în bătaie, chiar de tatăl lui.

Medicii legiști au stabilit ca și cauză a decesului ruperea traumatică a unui vas cerebral.

Potrivit criminaliiștilor, micuțul fusese ținut nemâncat. Vinovatul ar avea 21 de ani și ar fi concubinul mamei. El a fost reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte și rele tratamente aplicate minorului.

Micuțul a murit în chinuri

Scenele cumplite s-au derulat în apartamentul în care concubinul și mama copilașului locuiau cu chirie. Copilul ar fi fost bătut cu sălbăticie de concubinul mamei.

Citește și: Un bebeluș a murit în condiții suspecte la Brașov. Un scandal a avut loc în apartament înainte de apelul la 112

„În perioada iunie-iulie 2023, i-a aplicat minorului, în vârstă de 1 an şi 7 luni, lovituri de o intensitate ridicată în zone diferite ale corpului, cum ar fi zona toracelui sau a capului", spune Vlad Teodorescu, Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copilul a fost tratat într-un mod greu de imaginat.

Raportul medico-legal și declarațiile martorilor au conturat o imagine halucinantă. 

Inculpatul a neglijat alimentaţia minorului producându-se modificări scheletice şi organice, ca urmare a unei alimentaţii deficitare", adaugă Vlad Teodorescu, Parchetul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, potrivit observatornews.ro

Copilul a murit la spital. A fost adus la UPU după ce mama şi concubinul acesteia s-au speriat că băieţelul nu mai respira. Vecinii spun că certurile între cei doi erau la ordinea zilei. 

Lucrătorii de la Secția 3 de Poliția din municipiul Brașov au sigilat apartamentul în care s-ar fi petrecut ororile.

„Groaznic ţipa!"

Vecinii au făcut mărturii cutremurătoare, după ce cazul șocant a ieșit la iveală.

Citește și: Copil de 1 an, mort în condiții suspecte

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Un domn din faţa blocului i-a spus că cheamă Poliţia. Şi ea s-a rugat frumos, că are situaţia sub control, să nu cheme Poliţia", povesteşte o vecină.

 „ Eram împreună în bucătărie, am auzit o femeie ţipând.

Groaznic ţipa! Şi a ieşit soţul meu pe geam, s-a uitat, a apărut un bărbat care i-a spus femeii să nu mai ţipe că o aude toată strada. Era foarte obraznic. Când femeia începea să mai urle, că urla, ieşe pe geam şi zicea: Ajutor, mă violează! Deci, el făcea aceste lucruri", spune o altă vecină.

Mama copilului are 26 de ani și era mai mereu plecată de acasă, chiar și noaptea, timp în care copilul râmânea în grija suspectului, spun anchetatorii.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus astăzi în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si