A fost unul dintre cele mai mediatizate cazuri de moarte suspecta din Romania. Cazul Madalina Manole a nascut zeci de ipoteze, insa varianta finala anuntata de autoritati a fost una singura: sinucidere.

Pete Klismet, fost crimnalist la FBI, a studiat cazul Madalinei Manole
Pete Klismet, fost crimnalist la FBI, a studiat cazul Madalinei Manole

Iar daca in tara, spiritele s-au mai calmat, cazul Madalina Manole continua sa fie dezbatut peste Ocean. In urma cu un an, romanca Mihaela Brooks, specialista in „Criminal Profiling”, a prezentat cazul Madalina Manole la Congresul de Crimonalistica din Atlanta, in fata catorva dintre cei mai importanti specialisti de pe continentul

nord-american. Subiectul a fost dezbatut pe larg, iar majoritatea celor care au studiat dosarul au fost de acord ca nu exista sufieciente probe care sa ateste ca a fost vorba despre o sinucidere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tot prin intermediul romancei, cazul Madalinei Manole a ajuns si la Peter Klismet, fost profiler la FBI, care dupa pensionare a devenit un scriitor de succes, autor al celebrei serii „FBI Diary”. Klismet este o personalitate media si colaboreaza cu mai multe televiziuni din Statele Unite, care apeleaza la el atunci cand se intampla o crima suspecta.

Americanul a realizat o enciclopedie a celor mai dificile cazuri rezolvate de FBI
Americanul a realizat o enciclopedie a celor mai dificile cazuri rezolvate de FBI

Recent Pete Klismet a anuntat ca va veni in Romania special pentru cazul Madalinei Manole. El intentioneaza sa creeze un „profile” al mortii artistei romance, pe care ulterior sa-l prezinte publicului.

Romanca Mihaela Brooks lucreaza de ani buni ca analist de investigatii criminale si in ultimii 6 ani a pus cap la cap informatii venite pe diferite surse din tara in legatura cu moartea Madalinei Manole. De aici a rezultat un raport stufos, realizat in paralel cu cel facut de autoritatile romane, de care insa procurorii din tara nu s-au aratat prea interesati pana acum.

Asta si pentru ca ar releva zeci de greseli facute de anchetatori in timpul investigatiei in acest dosar. „Raportul nu incrimineaza pe nimeni, ci aduna la un loc mai multe elemente si probe stiintifice care conduc la concluzia ca nu avem de-a face cu o sinucidere”, a declarat Mihaela Brooks pentru stirilekanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si