Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime de la Oneşti, a fost transferat, miercuri, în jurul orei 17,00, de la Spitalul municipal Oneşti la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, după ce starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat.

" Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior.

A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic'', a declarat directorul medical de la SJU Bacău, Adina Lupu. 

Citeste si: Ce voia, de fapt, să obțină agresorul din Onești care i-a ucis pe cei doi bărbați

Directorul medical al spitalului din Bacău a mai spus că bărbatului i s-au făcut mai multe investigaţii medicale în urma cărora se va stabili ce tratament trebuie urmat.

"S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare", a precizat Adina Lupu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Afacerist din Capitală, reținut de poliție sub acuzația de viol

Detalii șocante din dubla crimă de la Onești 

Polițiștii băcăuani l-au împușcat în mâini și în picioare pe Gheorghe Moroșan după ce au intervenit în forță în apartamentul groazei. Din păcate intervenția lor a fost tardivă și luarea de ostatici s-a soldat cu doi morți.

Oamenii legii au stabilit cum au fost uciși cei doi bărbați ținuți ostatic. Cele două victime erau legate, imobilizate cu mâinile la spate și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si: Plan ROȘU de intervenție în Suceava. Microbuz școlar cu 19 elevi, proiectat în șanț

Gheorghe Moroșan, mai multe condamnări la activ

Soții Moroșan se plâng- de ani de zile- că statul le face o nedreptate: în 2010, au fost evacuați din apartamentul în care locuiau după ce ancheta poliției a scos la iveală că amândoi au furat din societatea unde lucrau și trebuie să înapoieze prejudiciul.

Încă de-atunci, bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc că l-a scos în stradă fără să-i arate hotărârea judecătorească. Mai mult, susține că fiica sa- sosită astăzi din Germania- ar fi fost amenințată cu o armă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Bărbatul susținea pe-atunci că i-au fost furate toate bunurile din imobil și că a formulat mai multe plângeri penale, dar că n-a fost niciodată chemat la audieri.

Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite.

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si