Close sidebar
Close sidebar

Criminalul din Botosani a declarat ca iubita lui ar fi omorat-o pe Petronela. E cumplit ce se intampla acum cu tanara.

Iubita criminalului din Botosani a fost injurata, jignita si amenintata. In ultima declaratie, Bogdan Ionel a spus ca ea ar fi omorat-o pe Petronela Mihalachi.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Suspectul principal al  crimei de la Botosani a fost scos din arestul IPJ Botosani si dus in fata instantei dupa ce procurorii au facut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventiva.

In fata judecatorilor, Bogdan Ionel a declarat ca adevaratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mihaela.

" Vine cu tot felul de variante: audierea si varianta. A declarat ca era cu fata si ar fi injunghiat-o prietena lui", a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

Initial, Bogdan Ionel a recunoscut ca el este criminalul, ulterior a declarat ca asasinul ar fi un barbat bine facut si cu multe tatuaje pe care l-ar fi vazut in padurea Pacea, iar apoi a spus ca ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

In ultima sa declaratie, suspectul principal al crimei din padurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mihaela, ca ar fi injunghiat-o pe Petronela.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Internatala Psihiatrie imediat dupa teribila crima produsa pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externata in urma cu cateva zile.

Adolescenta a fost audiata de anchetatori, iar acestia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut in padurea Pacea, dar si despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.

Tanara Mihaela a fost tinta unui val de ura pe retelele de socializare si pe canalul ei de youtube unde posta filmulete. Aceasta isi dorea sa ajunga un vlog-er de succes, dar si artista.

Ei bine dupa crima din padurea Pacea mii de oameni au amenintat-o, au jignit-o si au blestemat-o, asa ca liceana si-a inchis toate conturile de socializare.

In plus, in doar o luna Mihaela ar fi slabit foarte mult pe fond nervos si s-ar fi izolat de toata lumea.

" Era o fire sociabila, dar acum nu mai vorbeste cu nimeni. E speriata, s-a inchis in ea. A fost amenintata, injurata, jignita... Multi i-au scris ca ar ucide-o, ca ar tortura-o.  Va dati seama ce trauma o va apasa pe aceasta fata toata viata. E un copil marcat", a spus o cunostinta a Mihaelei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI