Close sidebar
Close sidebar

Criminalul din Brasov a ajuns la disperare in arest! Ce le-a spus Florin Buliga celor care il tin dupa gratii

Florin Buliga, omul care si-a ucis cu bestialitate sotia si copiii, ar fi vrut sa se purifice de Paste

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Buliga, criminalul de la Brasov care a socat o intreaga Romaniei, surprinde cu fiecare zi ce trece! Daca in momentul in care si-a recunoscut fapta, el a mers pe ideea ca si-a trimis familia “intr-o lume mai buna” si nu a facut nicidecum vreun rau, acum, barbatul vine si cu alte cerinte bizare in situatia lui!

Criminalul din Brasov este disperat in arest! De ce considera ca nu ar trebui sa stea dupa gratii

Tinut in arestul Politiei Brasov, Buliga a fost vizitat pana acum de doua persoane si din banii pe care i-a primit de la ele, a tinut sa isi cumpere doar apa si tigari! Apoi, din senin, le-a spus gardienilor ca el nu vrea mancarea pusa pe masa la puscarie, ci un meniu de post!!!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Barbatul a mers pe aceeasi linie si are, printre cei retinuti, un comportament mai straniu! Surse autorizate sustin ca, de cateva zile, criminalul din Brasov este disperat in arest! Florin Buliga s-a plans ca sta in celula in conditiile in care, in aceste momente, ar fi trebuit sa fie la biserica!!! “Buliga a spus ca in Saptamana Patimilor, el de obicei se purifica si, de aceea, nu este cazul sa ramana dupa gratii.

Nu regreta ce a facut, fiindca asa cum a declarat inca de la inceput, considera ca sotia, fata si baiatul sau sunt fericiti acolo unde i-a trimis! Conteaza mantuirea sufletului!”, au dezvaluit persoane din preajma lui!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI