Totusi, apropiatii familiei stiau ca Buliga avusese probleme grave cu alcoolul. De altfel, se pare ca Florin Buliga a si fost inscris intr-un grup al aloolicilor anonimi, pe care l-a si frecventat o perioada, apoi s-a retras. Tot apropiatii sustin ca, in ultimul an, criminalul ar fi reusit sa scape de patima alcoolului, schimbandu-si total viata. Se transformase intr-un mod pe care toata lumea il credea benefic. Era tot mai interesat de ceea ce inseamna viata sanatoasa, a devenit vegetarian, mergea la biserica, si din afara, cunoscutii chiar credeau ca lucrurile au intrat pe un fagas normal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Florin Buliga era inginer de profesie, era inscris si in Asociatia Generala a Inginerilor din Romania, sucursala din Brasov. Avea, impreuna cu sotia, o firma care comercializa diverse aparate medicale de biorezonanta, aduse din Coreea. Apropiatii spun ca afacerea mergea bine si ca familia nu avea probleme finaciare, dimpotriva avea o situatie prospera si ajuta mullta lume.

Marti la pranz insa, Florin Buliga s-a predat la politie spunand ca si-a omorat familia, iar acasa la el, politistii au gasit cele trei cadavre. Flroin Buliga a marturit ca in noaptea de dinainte, dupa ce a asteptat ca toata lumea sa adoarma, i-a injunghiat pe rand cu un cutit in inima: mai intai pe sotie, apoi pe fata cea mare, de 18 ani, apoi pe baiatul de 13 ani. Barbatul de 43 de ani si-a justificat crimele prin faptul ca a avut  ”o experienta religioasa” si prin gestul sau de fapt si-a salvat familia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si