Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, procurorii au primit vineri, rezultatul expertizei psihiatrice realizate la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici in cazul barbatului de 43 de ani care si-a ucis familia.

Astfel, documentul precizeaza ca barbatul a avut discernamant scazut in momentul comiterii faptelor, iar comisia de expertiza recomanda sa fie luata fata de acesta masura de siguranta a obligarii la tratament medical, care urmeaza sa aiba loc in cadrul unui spital penitenciar.

Anchetatorii sustin ca rezultatul acestei expertize psihiatrice inseamna ca barbatul  poate raspunde penal pentru faptele sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Procurorii asteapta si rezultatul analizelor toxicologice pentru a se vedea daca se afla sub influenta substantelor interzise in momentul comiterii crimelor.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov au mai precizat ca familia femeii ucise, cei doi bunici ai ei si sora ei, s-a constiuit parte civila in dosar, solicitand in total daune morale de 1.500.000 de euro. Procurorii au luat masuri asiguratorii in cauza, ei au pus sechestru pe apartamentul in care a locuit aceasta familie si au pus poprire pe conturile bancare identificate pe numele barbatului.

Florin Mircea Buliga si-a ucis familia pe data de 27 de martie. El a spus in cadrul anchetei ca a mers la Manastirea sinca Veche unde s-a rugat si a participat la o prelegere tinuta de o maicuta, care prezenta manastirea unor turisti.

Pe drumul spre Brasov, barbatul spune ca a avut o revelatie si a constientizat pacate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut sa-si ia viata.

Cu ajutorul unui cutit pe care il avea asupra sa, el sustine ca a incercat sa se injunghie in inima, dar anchetatorii spun ca rana produsa a fost una superficiala.

Barbatul a ajuns acasa, iar prima persoana pe care a omorat-o a fost sotia sa, fapta avand loc luni, in jurul orei 23.00. Femeia adormise pe o masa de masaj, iar barbatul a injunghiat-o cu un cutit in inima. La jumatate de ora dupa comiterea faptei, acasa a venit fata lui, in varsta de 18 ani. El a stat de vorba cu ea, fara a-i spune insa ce facuse, iar la un moment dat fata a mers in camera ei si s-a culcat. Apoi, barbatul a mers si a injunghiat-o in inima cu acelasi cutit cu care el ar fi incercat sa se sinucida. Ultima victima a fost baiatul sau, de 13 ani, barbatul a mers in camera acestuia si l-a injunghiat in inima.

El a povestit anchetatorilor ca prin aceste fapte ar fi facut un bine membrilor familiei sale, considerand ca lumea este nedreapta, iar sotia si copiii sai se afla acum intr-o lume mai buna si sunt linistiti.

Barbatul a recunoscut ca in trecut a avut probleme cu alcoolul si ca ocazional mai consuma cannabis. El este cercetat in stare de arest preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si