Parintii Monicai au ramas cu un gol urias in suflet dupa ce fiica lor, dar si cei doi nepotei au fost ucisi chiar de ginerele lor. De la inceputul procesului, cei doi batrani sunt nevoiti sa dea ochii cu Florin Buliga in sala de judecata. De fiecare data retraiesc momentul ingrozitor in care au aflat de moartea celor mai dragi fiinte din viata lor.

E greu de descris in cuvinte felul in care Florin Buliga si-a masacrat familia pe care trebuia sa o ocoleasca si sa-i poarte de grija.

Totul s-a intamplat la sfarsitul lunii martie 2018. Criminalul s-a dus la Manastirea Sinca Veche, unde a stat trei sferturi de ora, cat s-a rugat si a asistat la slujba sustinuta de o maicuta. Pe drumul spre casa, barbatul a incercat sa-si puna capat zilelor. Si-a infipt in piept un cutit, dar nu a reusit sa se sinucida. Ajuns acasa i-a spus sotiei ce a vrut sa faca, dar aceasta nu l-a crezut. Spre seara, cand Monica a adormit, sotul ei a injunghiat-o de trei ori in piept.

Tot in somn i-a ucis si pe cei doi copii. Ioana avea 18 ani, iar Matei 13. A doua zi, cu hainele inca pline de sangele sotiei si copiilor, Florin Buliga s-a dus si s-a predat la sectia de politie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor ca si-a trimis familia intr-o lume mai buna si ca nu regreta ce a facut. Barbatul s-a luptat multi ani cu alcoolismul, dar si cu consumul de droguri. Pentru aceasta fapta din urma, criminalul a fost si condamnat la un an de inchisoare.

Acum, o tara intreaga asteapta cu sufletul la gura sa afle deznodamantul acestei povesti cumplite.

In timpul procesului, Florin Buliga nu a negat nicio secunda faptele pe care le-a facut. In sentinta pe care urmeaza sa o dea, magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov vor face publice si rezultatele expertizelor psihiatrice. Specialistii l-au testat pe Florin Buliga si au stabilit daca acesta are sau nu discernamant. Pana cand se va da un verdict final, informatiile din dosar raman secrete.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si