Bărbatul era in apropierea casei sale la volanul unei mașini despre care politistii bănuiesc ca ar fi fost furată. A fost prins in localitatea Bichigi.

Este dus la Spital pentru prelevare de probe biologice, ulterior o sa fie dus la audieri la Politia din Făget, apoi dus direct in fata magistraților pentru propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nicio ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

In momentul capturării criminalul le-a spus polițiștilor ca mergea acasă sa facă un dus, ca a stat ascuns intr-un pom pana atunci. Când a fost întrebat de ce a comis asasisatul, a susținut ca din cauza unei icoane dintr-o cameră. Mașina este a lui Ionuț, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit. Icoana de argint l-a scos afară din casă la 6 dimineața și l-a determinat sa unele lucruri, să aibă o forță inumană.

A recunoscut ca a dat cu piciorul și a spart capul unei femei și capul unui om.

Citeste si: Codul administrativ, adoptat săptămâna trecută prin OUG, a fost modificat în şedinţa de Guvern

Citeste si: VIDEO| Afacerile care fac bine. Banii sunt redistribuiți angajaților

La iesire din sediul poliției din Făget criminalul a spus ca de asta se afla la Politie, pentru ca ii pare rău pentru ce a făcut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si