Tânărul în vârstă de 17 ani este fiu de polițist și elev al Liceului Militar din Craiova. Acesta a dezvăluit ce l-a împins spre comiterea odioasei fapte.

Atacatorul a dezvăluit de ce a ucis-o pe Meliss

Potrivit unor surse din anchetă, Alex susține că a fost pentru prima dată când a văzut-o pe Meliss și pe tânărul de 19 ani. Acesta s-ar fi plimbat liniștit, moment în care s-a intersectat cu cei doi.

Citește și: Ucisă din gelozie: Meliss este tânăra în vârstă de 14 ani care și-a pierdut viața în Grădina Botanică din Craiova

Alex s-ar fi uitat cu insistență la copila de 14 ani, moment în care tânărul în vârstă de 19 ani l-ar fi întrebat de ce se uită așa de insistent.

Citește și: Atac sângeros în grădina botanică

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Agresorul l-ar fi înjurat pe tânărul de 19 ani, care i-a răspuns cu o lovitură de palmă. După lovitură, agresorul și-a pus o mască, a scos o macetă din geantă și l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

Meliss a început să țipe, iar atacatorul s-a năpustit asupra ei

Alex s-a năpustit asupra Melissei după ce aceasta a început să țipe, considerând-o martor la fapta sa.

Citește și: UPDATE: VIDEO- O fată de 14 ani a decedat după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova. Atacatorul este elev la Liceul Militar și fiu de polițist

Loviturile de cuțit i-au fost fatale fetei de 14 ani, iar tânărul în vârstă de 19 ani se luptă pentru viața lui, fiind în stare gravă.

Citește și: Crimă odioasă într-un apartament din Timișoara. Doi bătrâni au fost găsiți fără viață, iar nepotul înjunghiat

„S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic ”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si