Close sidebar
Close sidebar

Criminalul din Ploiesti si-a recunoscut fapta. Ce le-a declarat anchetatorilor

Principalul suspect in cazul crimei produse luni, intr-un apartament din Ploiesti, unde o femeie de 36 de ani a fost omorata, iar fiul ei a fost ranit cand a sarit in apararea mamei sale, si-a recunoscut fapta. Barbatul, care anterior a mai fost condamnat pentru proxenetism, a fost retinut si va fi dus la instanta de judecata cu propunere de arestare preventiva.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul care luni dimineata a omorat cu mai multe lovituri de cutit o femeie din Ploiesti si l-a ranit pe fiul acesteia in varsta de 11 ani, injunghiindu-l in umar a recunoscut ca el este autorul crimei, au declarat surse judiciare.

Suspectul a fugit imediat dupa comiterea faptei, dar marti s-a predat autoritatilor din Bucuresti si a fost adus la Ploiesti pentru audieri. El a fost retinut, iar in cursul zilei de miercuri va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, scrie news.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surse judiciare au declarat ca barbatul este recidivist, el avand o condamnare pentru proxenetism.

Aceleasi surse sustin ca, in noaptea de duminica spre luni, barbatul a mers acasa la femeia in varsta de 36 de ani, concubina sa, si a baut impreuna cu aceasta si cu doua dintre prietenele ei, cu varste de 16 si 19 ani. Spre dimineata, barbatul le-a propus celor trei o partida de sex in grup, insa prietenele femeii l-au refuzat, moment in care el s-a infuriat si a luat un cutit, incepand sa le loveasca.

Prima care a reusit sa iasa din apartament a fost tanara de 16 ani, dupa care a fugit si cea de 19 ani, care a sunat la 112. Fiul femeii de 36 de ani, care se afla in casa si a incercat sa-si apere mama, a fost ranit, fiind injunghiat in umar. Copilul, in varsta de 11 ani, a fost dus la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI