După ce autoritățile i-au găsit și i-au reținut pe cei doi suspecții în cazul crimei de la Vaslui, un bărbat și o femeie care au fost găsiți la Brașov, individul nu s-a abținut și a dat declarații.

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a recunoscut atrocitatea și a dezvăluit și ce l-ar fi determinat să omoare.

Citește și: UPDATE VIDEO Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița din Brăila, înainte să fie găsită moartă în cabinet! Era amenințată și agresată constant! Descoperirea macabră făcută de oamenii legii

suspect crima, vaslui, geamantan, moarte suspecta

Marian Godină, printre polițiștii care i-au reținut pe suspecți. 

[Sursa foto: Facebook Poliția Română ]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei- antena3.ro

„L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că a făcut dragoste cu femeia mea”, a spus individul care l-a ucis pe bărbatul găsit într-un geamantan, notează antena3.ro.

Ucigașul ar fi fost coleg de penitenciar cu victima 

Suspecții sunt un fost coleg de penitenciar de-al victimei și concubina acestuia, care au avut un comportament halucinant după ce victima a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, așa cum arată rezultatele necropsiei.

Cei doi au mers pe jos aproximativ 8 kilometri, pentru a-și ascunde urmele, după care au făcut un live pe Facebook și au încercat să pretindă că se află la București, chiar dacă ei erau la Vaslui.  

Cei doi suspecți au 32, respectiv 27 de ani și ar fi din comuna Pungești, județul Vaslui, în timp ce victima de 36 de ani locuia într-un sat din Bacău.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca victima să fi fost ademenită cu promisiunea unor favoruri sexuale de către concubina ucigașului, însă acesta ar fi refuzat să plătească și astfel lucrurile au degenerat extrem de tare, iar scandalul s-a transformat în crimă.

Bărbatul care a recunoscut crima a fost filmat în seara zilei de 13 iulie, în jurul orei 22:00, cum trăgea după el un geamantan greu, pe care ulterior l-a abandonat. Valiza a fost descoperită de un localnic, acesta fiind și cel care a alertat autoritățile.

„Trollerul l-am găsit în felul următor: m-a sunat prietenul cel mai bun, că venea mirosul din partea aia, în curte la el. Am tras o dată şi încă o dată, şi i-am zis că e om. Eu când am trecut cu vacile pe aici am văzut că e un geamantan, dar nu mi-am dat seama că e om mort, am crezut că e gunoi. Am sunat poliţia”, a declarat Barzu Georghița, bărbatul care a găsit valiza.

Citește și: VIDEO Familia unei vedete, omorâtă cu arbaleta. Soția și fiicele unui prezentator celebru au fost ucise în propria casă

suspect crima, vaslui, geamantan, moarte suspecta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si