"Au fost niste oameni extraordinari. E groaznic, asa ceva... nu si-au meritat soarta! Nu stiu nu pot sa-mi dau seama ce au facut cu oamenii astia! Am trei catei si atat au latrat, dar n-am iesit ca mi-a fost frica!"  
Pericolul pandea, de fapt, in curtea acestei vile: victime, chiar proprietarii- Gheorghe si Niculina Rentea, el pensionar, iar ea inspector la Finante in Satu Mare, au fost aseara victimele unui atac monstruos!

-N-am auzit in viata mea de asa ceva!

- Au iesit din masina si au dat nas in nas cu ei probabil... Asta in jur de opt jumate.

Abia dimineata un var i-a descoperit socat: amandoi erau desfigurati!

"Langa trepte o persoana cazuta, nu stiu, eu nu i-am vazut la fata, cu fata in jos o balta de sange sub cap, o balta de sange sub cap, numai in filme vezi si dupa alte secunde m-am intors si am vazut o alta persoana in fata garajului"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa apelul la 112, anchetatorii ajunsi la fata locului aveau sa descopere ca oroarea e mai mare! Intr-o camera a casei, mama femeii, in varsta de 70 de ani, zacea fara suflare. 

 

"Nici nu am stiut ca batrana e moarta, am tipat lasati-ne ca poate batrana traieste, dar dupa 3 ore s-a bagat cineva sa vada si apoi s-a confirmat ca si batrana e moarta".

Ipoteza jafului s-a conturat din prima clipa: sotii sunt printre cei mai instariti din comuna, iar aseara abia venisera de la serviciu, cand i-au surprins pe hotii. Incoltiti, indivizii s-au napustit asupra lor.

- Datorii n-au avut nici intr-un caz!

MARIA BOSE- sora barbatului ucis -  Si-au facut in casa si-n curte sa aiba de toate sa nu duc a dor de nimic si uite unde au ajuns acum!  

Surse din randul anchetatorilor spun ca arma crimei e un topor, iar ca sa-l gaseasca, politistii au adus cainii special antrenati. Deocamdata insa indiciile sunt putine.

Marius Inacu- procuror sef sectia urmarire penala- Lipseste ceva din casa? Nu va putem spune. Deocamdata se fac cercetari. Aveti un cerc de suspecti? nici asta nu va putem spune.  Casa este rascolita, este vorba de o persoana sau doua? Nici asta nu va putem spune.

Ancheta nu e usoara, par sa ne transmita anchetatorii din Satu Mare, care lasa rezolvarea asasinatului atroce in grija celor din Bucuresti. O echipa de criminalisti din Capitala va sosi maine in comuna Apa. Pana atunci, criminalii umbla liberi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si