Victima este Violeta Mirica, o tanara mama din Galati. Femeia, in varsta de 33 de ani, se indrepta spre serviciu, joi dimineata, cand iubitul sau a atacat-o cu bestialitate, in plina strada. I-a aplicat 15 lovituri de cutit in jurul gatului si a abandonat-o intr-o balta de sange.

Motivul din spatele acestei crime cumplite ar fi decizia Violetei de a se

desparti de suspect. Cunoscutii Violetei Mirica sunt in stare de soc si nu isi gasesc cuvintele sa isi exprime regretele.

"Doamne nu-i adevarat! Criminalul se plimba in jurul ei in fiecare zi." a dezvaluit cineva in mediul online.  "Doamne fereste!!! Dumnezeu sa o ierte! Condoleante familiei! Foarte tanara." a transmis altcineva.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Dumnezeu sa te ierte suflet frumos! De acolo de sus sa ai grija de copiii tai! a scris un apropiat al femeii.

Satenii povestesc ca femeia, mama a doi copii (dintre care unul de 17 ani), se despartise de sot si locuia cu parintii ei. La un moment dat, ea s-a imprietenit cu criminalul, cu care a avut o relatie amoroasa de cateva luni, insa femeia a decis sa rupa legatura din cauza violentelor pe fond de gelozie ale iubitului, scrie Adevarul.

Acesta obisnuia sa o loveasca deoarece o suspecta ca ar avea relatii sentimentale cu clientii care veneau la magazinul la care femeia lucra ca vanzatoare. Mai mult decat atat, femeia decisese de cateva saptamani sa se impace cu fostul sot, ceea ce l-a infuriat la culme pe fostul iubit, care a amenintat-o in public ca ii va taia gatul.

In seara de miercuri, criminalul a iesit in strada si a asteptat-o pe victima (care locuia la cateva case distanta de domiciliul lui) sa se intoarca de la serviciu. Cand a vazut-o, el i-a cerut sa se impace si i-a oferit un martisor. Cum femeia l-a refuzat, a scos un cutit si a injunghiat-o cu furie, de 15 ori. Apoi a abandonat victima intr-o balta de sange si a plecat la un bar, iar de acolo acasa.

Barbatul care a injunghiat-o mortal a fost retinut de oamenii legii si a fost dus la declaratii. El risca sa stea ani grei in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si