Close sidebar
Close sidebar

Criminalul tinerei ucise cu complicitatea lui Andrei Grigoriu, barbatul devenit celebru dupa ce a fost la "Romanii au talent", ar putea fi liber! El are dreptul sa ceara eliberarea conditionata

Andrei Grigoriu a devenit celebru dupa aparitia sa la un show TV de talente, in urma cu mai bine de trei ani. Tanarul s-a prezentat la preselectii desi de afla in inchisoare si a impresionat-o pana la lacrimi pe Mihaela Radulescu cu un numar de desen.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci, Grigoriu a povestit ca a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru tainuire, insa in realitate Andrei a fost inchis pentru complicitate la omor, acuzat fiind de uciderea unei fete. La putin timp dupa difuzarea emisiunii, Grigoriu a fost eliberat conditionat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acum se pare ca si Constantin Lungu, criminalul tinerei, va putea fi eliberat. El a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor calificat.
In ultimii ani, Lungu a facut mai multe cereri pentru eliberare conditionata, ultima chiar in vara trecuta.

Atunci, judecatorii de la Tribunalul Timisoara i-au raspuns ca are dreptul, conform legii, sa ceara eliberarea conditionata dupa 1 octombrie. Asa ca exista toate sansele ca pana la sfarsitul acestui an, el sa iasa din penitenciar.

Erika, o tanara de 25 de ani, a fost ucisa in seara de 14 decembrie 2003, cu bestialitate de Lungu Constantin, ajutat de Andrei Grigoriu, pentru suma de 200 de euro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI