Close sidebar
Close sidebar

Crinela Marc, profesoara care a intretinut relatii intime cu elevul sinucigas, a fost condamnata

Judecatoria Piatra Neamt a pronuntat hotararea in procesul profesoarei Crinela Marc, acuzata ca a avut o relatie cu elevul ei, Marius Sandulache. Acesta era la momentul respective elev in clasa a IX-a la Seminarul Teologic Ortodox Sfintii imparati Constantin şi Elena din Piatra Neamt.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatoria Piatra Neamt a pronuntat, astazi, 28 noiembrie, hotararea in procesul profesoarei Crinela Marc, judecata pentru ca a avut o relatie cu elevul ei, Marius Sandulache. Procesul s-a rezumat, practic, la un singur termen, in conditiile in care profesoara a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu elevul ei.

A fost un dialog al avocatilor, fiecare formuland cereri catre instanta. Monica Anton a cerut condamnare cu suspendare pentru clienta sa şi respingerea daunelor solicitate de sotii Sandulache, iar Aurelian Plop a cerut condamnarea profesoarei, cu executare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Instanta a decis s-o condamne pe Crinela Marc la o pedeapsa de un an şi jumatate, cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, pe un termen de 3 ani. Totodata, ea nu va mai avea dreptul sa exercite profesia de cadrul didactic timp de 5 ani dupa executarea pedepsei principale, nu are dreptul de a fi curator sau tutore şi va trebui sa presteze 60 de zile de munca neremunerata la Primaria Piatra Neamt sau la Primaria Roznov.

Instanta a obligat-o, de asemenea, sa plateasca daune de 50.000 de lei sotilor Sandulache şi 2.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentinta poate fi atacata in termen de 10 zile.

Marius Sandulache s-a aruncat in Bistrita in ziua de 17 noiembrie 2016, dupa ce profesoara sa i-a spus ca vrea sa rupa relatia. Crinela Marc era insarcinata, iar la jumatatea acestui an a nascut o fetita.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI