In articol:
- Cristi Borcea și-a exprimat dorul față de copiio săi pe care nu i-a mai văzut de multă vreme
- De ce a fost refuzată cerera de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea
Cristi Borcea a depus o cerere de eliberare condiționată, joi, 30 mai 2019. Afaceristul s-a prezentat în fața magistraților la Tribunalul București, însă cererea lui a fost respinsă.
Potrivit digisport.ro, Borcea s-a arătat destul de încrezător prin discursul lui, însă chiar și așa, nu a reușit să-i înduplece pe magistrați.
”Vă rog să fiți de acord cu avocații mei. Arăt că cele două prejudicii, din cele două dosare, au fost achitate la o săptămână după ce m-am predat. De fiecare dată am făcut credite bancare. Am achitat penalități vechi de 20 de ani", de peste două milioane de euro.
Citeste si: Vestea uriașă primită de Cristi Borcea în închisoare!
Am participat la muncă, am fost recompensat, am ținut permanent legătura cu cei șapte copii, pentru că pe ceilalți doi (n.r.- din America) nu am putut să-i văd. Am făcut tot ce se poate pentru a mă reintegra și a beneficia de eliberare. Am fost la regim închis, semideschis, deschis, am fost la muncă, am beneficiat de permisii, inclusiv în cele patru luni de când sunt acum”, a spus Borcea, în sala de judecată.
Cristi Borcea și-a exprimat dorul față de copiio săi pe care nu i-a mai văzut de multă vreme
”Din punctul meu de vedere, am făcut tot ce se poate face pentru a beneficia de eliberare și am dat dovezi temeinice de îndreptare.
O rugăminte, dacă se poate să fiți de acord cu ea.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
De ce a fost refuzată cerera de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea
Reprezentanții DNA au susținut în sala de judecată de ce nu sunt de acord cu cererea de eliberare a lui Cristi Borcea. Iată cum și-au argumentat cerința: ”Considerăm că toate motivele invocate sunt nefondate.
Apreciem că sentința primei instanțe este legală și temeinică. Propunerea de eliberare condiționată a fost formulată la puțin timp după emiterea mandatului de executare a pedepsei.
Prima instanta a reținut în mod corect că, deși a fost îndeplinită fracția prevăzută de lege, nu s-au îndeplinit și celelalte criterii prevăzute de lege. A reținut că nu sunt dovezi suficiente că persoana s-a îndreptat și poate fi eliberată”, se arată în documentul DNA.