Close sidebar
Close sidebar

Cristi Borcea, în sala de judecată. Cum a încercat să-i înduioșeze pe magistrați, pentru a obține eliberarea

Afaceristul s-a prezentat în fața magistraților la Tribunalul București, însă cererea lui a fost respinsă.

A.M.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristi Borcea a depus o cerere de eliberare condiționată, joi, 30 mai 2019. Afaceristul s-a prezentat în fața magistraților la Tribunalul București, însă cererea lui a fost respinsă.
Potrivit digisport.ro, Borcea s-a arătat destul de încrezător prin discursul lui, însă chiar și așa, nu a reușit să-i înduplece pe magistrați.

”Vă rog să fiți de acord cu avocații mei. Arăt că cele două prejudicii, din cele două dosare, au fost achitate la o săptămână după ce m-am predat. De fiecare dată am făcut credite bancare. Am achitat penalități vechi de 20 de ani", de peste două milioane de euro.

Citeste si: Vestea uriașă primită de Cristi Borcea în închisoare! 

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Am participat la muncă, am fost recompensat, am ținut permanent legătura cu cei șapte copii, pentru că pe ceilalți doi (n.r.- din America) nu am putut să-i văd. Am făcut tot ce se poate pentru a mă reintegra și a beneficia de eliberare. Am fost la regim închis, semideschis, deschis, am fost la muncă, am beneficiat de permisii, inclusiv în cele patru luni de când sunt acum”, a spus Borcea, în sala de judecată.

Cristi Borcea și-a exprimat dorul față de copiio săi pe care nu i-a mai văzut de multă vreme

”Din punctul meu de vedere, am făcut tot ce se poate face pentru a beneficia de eliberare și am dat dovezi temeinice de îndreptare.

O rugăminte, dacă se poate să fiți de acord cu ea.

Ce au spus și avocații mei... Pe copiii din America îi văd de două ori pe an!”, a mai spus Cristi Borcea, la tribunal.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: O campioană olimpică s-a simţit umilită din cauza lui Cristi Borcea: „Lumea îl aştepta pe Borcea la aeroport”

 

De ce a fost refuzată cerera de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea

Reprezentanții DNA au susținut în sala de judecată de ce nu sunt de acord cu cererea de eliberare a lui Cristi Borcea. Iată cum și-au argumentat cerința: ”Considerăm că toate motivele invocate sunt nefondate.
Apreciem că sentința primei instanțe este legală și temeinică. Propunerea de eliberare condiționată a fost formulată la puțin timp după emiterea mandatului de executare a pedepsei.
Prima instanta a reținut în mod corect că, deși a fost îndeplinită fracția prevăzută de lege, nu s-au îndeplinit și celelalte criterii prevăzute de lege. A reținut că nu sunt dovezi suficiente că persoana s-a îndreptat și poate fi eliberată”, se arată în documentul DNA.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI