Într-un interviu acordat pentru gsp, Cristi Borcea a recunoscut că voia să se întoarcă la Dinamo, prin Patrick, fiul său, dar în anumite condiţii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

”Nu voi mai activa în fotbal niciodată, pentru nicio echipă. (îşi schimbă tonul vocii) În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aş putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern şi internaţional. Alături de oameni de afaceri, cinci, şase, şapte, câţi s-or strânge şi împreună cu Ionuţ. Cum care Ionuţ? Negoiţă!”, a spus Borcea pentru sursa citată.
Mai mult, el a explicat şi cum ar fi decurs lucrurile. ”Să fiu acţionar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiţia obligatorie: să fie stadion nou ca să fie o echipă competitivă! Eu am fost aproape, de curând, să preiau Dinamo. În octombrie, anul trecut. Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de "acolo". Atunci voiam să iau Dinamo.

Atunci, da! Am vrut clar. (…)Ţi-am zis că e condiţia cu stadionul. Dacă venea sau dacă vine Florin Prunea în staff-ul administrativ, plus Bogdan Bălănescu, Dinamo ar avea cei mai buni conducători de fotbal din România. Era primul lucru pe care-l făceam, să-i am pe ei alături la Dinamo. Cu Bălănescu am lucrat, e super!, mai e şi Cristi Tănase de la Chiajna, poate-l convingeam şi pe el, şi el ar fi foarte bun la Dinamo şi-acum, îl puneam şi pe nea Cornel Dinu consilier, avem superechipă administrativă.
Plus nea Tică Dănilescu, consilier şi el. Ai nevoie de oameni care au trecut prin viaţă”
, a explicat Cristi Borcea.
De altfel, la acea vreme, Patrick găsise şi soluţia pentru ca Dinamo să ajungă, din nou, în mâinile familiei Borcea. Mai exact, el a fost la Miami, anul trecut, şi a văzut apartamentul în care tatăl său a locuit alături de Alina Vidican, cea de-a doua lui soţie, iar apoi, mulţumit de ceea ce a văzut, a decis scăderea preţului apartamentului la o sumă care să îl facă uşor de vândut şi, totodată, să acopere investiţia pe care ar trebui să o facă la Dinamo. Apartamentul din Miami care ar fi fost vândut pentru ca Patrick Borcea să investească la Dinamo valorează cel puţin 2,5 milioane de dolari, fiind scos la vânzare de ani buni deja, chiar dacă, până acum, nimeni nu s-a îndurat să plătească suma cerută de Cristi Borcea. Cu toate acestea, din motive care ţin, aşa cum a şi precizat Cristi Borcea, de infrastructură – stadioul din Ştefan cel Mare fiind subiectul unor dezbateri interminabile – nu s-a mai făcut afacerea cu pricina, iar echipa ”câinilor roşii” a rpmas, integral, în mâinile actualului patro, spre disperarea unei părţi a galeriei alb-roşilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si