Becali si Borcea au fost anchetati intr-un dosar ce viza frauda facuta in perioada 1999- 2004 in ceea ce priveste anumite transferuri de jucatori efectuate de catre cei de la Standard Liege.

Alaturi de cei doi, in acest Dosar al Transferurilor din Belgia a fost condamnat si fostul jucator al celor de la Dinamo si Standard Liege, Liviu Ciobotariu.

Pe langa condamnarea la inchisoare cei trei au primit si amenzi de cate 11.000

de euro fiecare si le-au fost confiscati cate 24.000 de euro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Procurorii belgieni au constatat ca exista diferente intre suma reala platita si cea trecuta in acte, in acest fel reusind sa se evite plata unor impozite catre statul belgian.

Conform informatiilor presei din Belgia, procurorii belgieni au lucrat si au solicitat informatii de la procurorii DNA, cei care au reusit sa ii condamne pe Cristi Borcea si pe Ioan Becali in Dosarul Transferurilor de la noi din tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si