Close sidebar
Close sidebar

Cristi Borcea urmeaza sa fie eliberat conditionat! Decizia nu este inca definitiva

Fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a primit o veste excelenta in urma cu cateva minute. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au decis ca omul de afaceri poate fi eliberat conditionat. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 3 zile.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Borcea le-a spus magistratilor ca regreta ceea ce a facut si a marturisit cain ultima perioada reuseste sa doarma doar cu ajutorul medicamentelor. Avocatul omului de afaceri a mai spus ca acesta s-a comportat exemplar in tperioada de detentie si a efectuat ore de munca in folosul comunitatii si a spalat si podelele in inchisoare.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Borcea a ispasit deja trei ani si 7 luni din condamnarea pe care a primit-o in Dosarul Transferurilor.

"Admite cererea de liberare conditionata formulata de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucuresti in baza sentintei penale nr. 238/2012. Pune in vedere condamnatului dispozitiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberarii conditionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat ramân in sarcina acestuia.

Masura dispusa se comunica Administratiei locului de detinere a inculpatului. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica  azi, 4.10.2017", se arata in comunicatul magistratilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI