Close sidebar
Close sidebar

Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion”. “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

După o carieră de 15 ani în sectorul bancar, traseul său profesional a luat o turnură interesantă; acum vrea să câștige competiția pentru a-și dezvolta business-ul.

Maria Stiuca,

Cristi, concurent la „Insula de 1 milion”


DISTRIBUIE
acest articol

Cristi Minea, un corporatist dedicat și pasionat de afaceri din Otopeni, s-a alăturat aventurii "Insula de 1 milion", cel mai amplu experiment social televizat, difuzat sâmbătă și duminică, la 21:00, și lunea, la 20:00, la Kanal D. Cu o carieră solidă în domeniul instalațiilor electrice și o determinare fără margini, Cristi își propune să își testeze limitele și să devină un exemplu pozitiv pentru familia sa.

La cei 47 de ani ai săi, Cristi a acumulat o vastă experiență profesională, lucrând timp de 15 ani în industria bancară, unde a excelat în rolul de director de vânzări. Cu toate acestea, dorința de a urma o cale proprie l-a condus spre antreprenoriat, unde și-a fondat propria firmă în domeniul instalațiilor electrice. Această schimbare radicală a fost motivată de pasiunea sa pentru organizare și dorința de a-și urma visurile personale și profesionale.

Citește și: Vladimir Drăghia, despre cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion” “Timpul cerne și va fi greu să câștige cineva care nu merită”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

" Acum un an ajunsesem într-o zonă în care eram într-un mare confort în zona finaciar-bancară, și mi-am zis că vreau să fac o schimbare, să nu cad în capcana de a nu mai avea motivație, de a nu avea obiective.

Mi-am dorit să am un business personal. S-a ivit ocazia unei colaborări cu un prieten, așa că am zis să dau curs acestei provocări profesionale. E o schimbare radicală, dar nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă, cu optimism ”, a povestit acesta înainte de a pleca la “Insula de 1 milion”.

Participarea lui Cristi la emisiunea "Insula de 1 milion" este o continuare a dorinței sale de a se dezvolta și a experimenta noi provocări.

În cadrul emisiunii, el își propune să câștige miza pusă în joc, cu gândul de a investi în afacerea sa și de a-i oferi un viitor mai bun familiei sale.

“Vreau să câștig! Dacă aș câștiga marele premiu aș investi în niște lucruri care să poată să îmi aducă alte beneficii, eu am o firmă, aș investi în ea pentru a-mi dezvolta activitatea ”, spunea Cristi.

Parcursul lui Cristi a celorlalți concurenți rămași în aventura “Insula de 1milion” îl puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, în cel mai amplu experiment social televizat, difuzat la Kanal D.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI