Close sidebar
Close sidebar

Cristi Geamăn, marginalizat de Faimoşi? ”S-a creat o discrepanţă între fete şi băieţi”

Cristi Geamăn a mărturisit cum s-a simţit în timpul competiţiei Exatlon, dar şi despre ”bisericuţele” care s-au format.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cristi Geamăn a mărturisit că între fete şi băieţi există o diferenţă sesizabilă, formându-se „bisericuţe”. De asemenea, Cristi Geamăn a spus că nu i-a plăcut atitudinea lui Giani Kiriţă din timpul competiţiei.

”S-a creat o discrepanţă între fete şi băieţi. Atunci fetele cu Giani şi cu Mirel, cam asta e echipa, Yamato e retras, nu zice nimic, iar Paula şi Silviu sunt cam singuri pe acolo. Eu personal eram cel mai bucuros că a venit Giani. M-a încurajat enorm, în primul meu traseu, apoi mi-a zis că sunt praf. Pe mine nu ma motivează acest lucru. Fiecare reacţionează în felul lui. I-am zis <<ştiu, sunt conştient, sunt în urmă>>”, a spus Cristi Geamăn.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Nu înţeleg. Paula a fost bombă în prima zi. Unde era Giani când fetele alea se certau în baracă? Putem să facem o comparaţie între cele două sezoane”, a zis Diana Belbiţă în platoul FanArena.

”Giani e pe meritocraţie. Se vede că încearcă, dar zice de două ori şi apoi te lasă, nu mai trage de tine”, a zis Vladimir Drăghia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI