Close sidebar
Close sidebar

Cristi Marinescu, amenințat cu bătaia în casa "Puterea Dragostei". "Ai grijă cum vorbești!"

Cristi Marinescu a fost la un pas să se ia la bătaie cu Mihai, unul dintre concurenții din actualul sezon al emisiunii "Puterea Dragostei". Cei doi au fost opriți în ultima clipă de fetele și băieții din show.

Razvan Ilie,

Mihai Florea, ținut cu greu de concurenții de la "Puterea Dragostei" să nu înceapă bătaia cu Cristi Marinescu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost momente tensionate în casa "Puterea Dragostei", de data aceasta între invitatul special Cristi Marinescu, câștigătorul sezonului anterior al emisiunii, și Mihai Florea, unul dintre concurenții cei mai "nervoși" din actualul sezon al show-ului iubirii.

Citeste si: Andra Volos, probleme de sănătate după intervenția chirurgicală. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus totul pe rețelele de socializare: ,,M-a doborât situația de față”

Mihai, ieșire agresivă la adresa lui Cristi Marinescu

Scandalul dintre cei doi a început în clipa în care Cristi Marinescu i-a repoșat lui Iacob că trece mereu prin fața lui. "Băi, fraților, treceți și voi prin spate", le-a cerut Marinescu lui Duțu și celorlalți, moment în care Mihai, aflat în picioare lângă Codruț și Iasmina a răbufnit:

"Ia lasă-mă în pace, mă! Îmi spui tu mie pe unde să o iau? Extraordinar! Taci din gură!", i-a spus Mihai lui Cristi Marinescu.

"Nu tac, de ce să tac?", i-a răspuns Marinescu, moment în care Mihai s-a îndreptat amenințător spre fostul concurent din sezonul patru al show-ului "Puterea Dragostei". 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din fericire, au intervenit mai mulți concurenți între cei doi și tensiunile nu au escaladat. Dialogul contondent a continuat mai multe secunde, cu Mihai la un pas să sară asupra lui Marinescu, care nu s-a ridicat de pe canapea.

"Ai grijă cum vorbești!", i-a transmis Mihai, în timp ce Marinescu a încercat să liniștească apele oprind intervenția staff-ului emisiunii: "Este totul ok", a spus el.

Mihai i-a reproșat lui Marinescu că a vorbit urât, iar apoi a ieșit furios din studio și a trântit ușa la ieșire. Întregul moment tensionat poate fi văzut mai jos:  

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cristi Marinescu și Maria, invitați speciali în emisiunea "Puterea Dragostei"

Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Mihaela Cristina Dorobanțu   a făcut mai multe anunțuri oficiale în gala de duminică, printre care și cel referitor la prelungirea vizitei celor doi invitați din sezonul anterior- Maria și Cristi Marinescu.

Citeste si:   Roxana Buzoiu le-a prezentat fanilor noul membru al familiei. Șatena este în culmea fericirii

"Un alt anunț îi privește pe cei doi invitați din această săptămână: Maria și Marinescu. Dorim să-i felicităm, pentru că au știut cu adevărat să arate puterea dragostei, vorbind deschis despre culisele relației lor. deși nu a avut nicio miză, și-au dat toate cărțile pe față. Credem că cei doi mai au multe de arătat în casă și le oferim șansa de a mai rămâne o vreme alături de noi", a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI