Close sidebar
Close sidebar

Cristi Marinescu a dat cărțile pe față. Cine este "singura femeie potrivită" pentru el din casa "Puterea Dragostei"

Cristian Marinescu a întors capetele fetelor imediat cum a făcut primul pas în casa Puterea Dragostei, iar concurentele au fost vrăjite de calitățile fizice ale băiatului. După începutul în forță, Marinescu și-a atras multe critici și a fost în centrul multor scandaluri.

Razvan Ilie,

Ce spune Cristi Marinescu: Aya este frumoasă, dar nu e prea comunicativă, în schimb partenera ideală pentru el este o fată care "are gura prea mare"

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristi Marinescu s-a destăinuit cu privire la singura femeie potrivită pentru el din casa "Puterea Dragostei". Marinescu a spus să Aya este frumoasă, dar nu e prea comunicativă, în schimb partenera ideală pentru el este Mariana. " Are gura ca mare, dar asta se rezolvă", spune cel mai controversat concurent din casa băieților. 

Citeste si: Adevărul despre plecarea lui Cristi Marinescu din casa "Puterea Dragostei"

" Dacă e să mă gândesc bine, singura potrivită pentru mine este Mariana", a spus Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei. Mai mult, tânărul a enumerat şi calităţile fetei: e frumoasă, înaltă şi suplă, inteligentă, potrivit Wowbiz.ro.

Despre Aya, Marinescu a infirmat posibilitatea de a forma un cuplu cu ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aya l-a privit cu suspiciune pe Marinescu după ce acesta a avut o scenă fierbinte cu Delia în camera roşie. 

Citeste si: Bianca de la "Puterea Dragostei", apariție incredibilă după vestea despărțirii lui Livian

Aya l-a privit cu suspiciune pe Marinescu după ce acesta a avut o scenă fierbinte cu Delia în camera roşie. 

Cristi Marinescu nu a mai ieșit favorit în Casa Puterea Dragostei

Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei”  a făcut acuzații dure la adresa colegilor lui, după ce l-au aplaudat că nu a mai ieșit favorit în casa iubirii. Concurentul emisiunii de la Kanal D a scris zilele trecute:  „Două săptămâni la rând în care am fost favorit în casa băieților, a venit săptămâna în care am ieșit pe locul trei. Rămân la fel de puternic în continuare și vă promit că voi reveni în scurt timp, din nou unde îmi este locul și anume locul de favorit!”.

Atunci când prezentatoarea emisiunii „ Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela a anunțat că Marinescu nu va mai ieși favorit colegii s-au bucurat. Cristian Comănici, George și ceilalți băieți au aplaudat bucuroși.  „Măi, dar de ce aplaudați?”   a zis Cristina Mihaela.

Cristi Marinescu s-a simțit profund deranjat de situația în care a fost pus și și-a exprimat părerea pe contul lui oficial de Instagram. Bărbatul a menționat că în curând va reveni în topul favoriților din casa băieților.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI