Dupa ce a jucat aproape un deceniu pentru clubul din Stefan cel Mare, Cristi Pulhac de la Exatlon vrea sa iasa la pensie de la Dinamo. Faimosul a bifat 116 de partide pentru Dinamo in perioada 2002-2012, iar in aceasta vara si-a incheiat contractul cu echipa de liga a II-a din Clinceni.

Cristi Pulhac de la Exatlon vrea sa iasa la pensie de la Dinamo: "F otbalul din Romania parca te impinge de la spate sa te retragi"

Intrebat daca se gandeste la retragere, fotbalistul de 34 de ani, impliniti pe 17 august, a dezvaluit pentru Gazeta sporturilor:  „Nu, cu toate că fotbalul actual din România parcă te împinge de la spate să te retragi. Mă rog, e mai mult de vorbit aici”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristi Pulhac de la Exatlon vrea sa iasa la pensie de la Dinamo:" La Dinamo am crescut si am trait momente foarte frumoase"

Aflat pe final de cariera, Cristi Pulhac de la Exatlon vrea sa iasa la pensie de la Dinamo.  „La Dinamo m-aş întoarce oricând! Şi acum, şi la 40 de ani, şi la 50 de ani.

La Dinamo am crescut şi am trăit momente foarte frumoase. Eu sper să trăiască şi băieţii care sunt acum la echipă ce am trăit eu, dar cred că va mai trece mult timp până se va întâmpla asta”, a mai spus Cristi Pulhac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si