Cristi s-a stins din viață în timp ce se întorcea de la muncă, din Germania, pentru a petrece Crăciunul alături de familie. Din nefericire, în loc să se pregătească de sărbătoare, familia românului începe pregătirile de înmormântare pentru că acesta nu a mai ajuns acasă.   

Citește și: Este scandalul momentului în lumea manelelor. Tzancă a intervenit: „N-au nici ce să mănânce în casă și...”

În scurt timp, la fața locului au ajuns oamenii legii, dar și o ambulanță. Echipajul medical a încercat să îl stabilizeze și l-au transportat în stare gravă la Spitalul Județean din Brașov. Mai apoi, un elicopter SMURD l-a transferat la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș. În ciuda tuturor eforturilor depuse de specialiști, Cristi Ioan s-a stins din viață pe masa de operație.

Dorel „Mohorel” urmează să dea declarații în fața polițiștilor

Agresorul, Dorel zis „Mohorel”, a fost reținut și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, Constănțeanul este acuzat de infracțiunea de omor calificat. 

Citește și: Colindatul în scările de bloc nu mai este permis. Cei care vor să colinde vor avea nevoie de acordul asociațiilor de proprietari

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna există un dosar penal în legătură cu acest incident, există o persoană care este cercetată pentru omor calificat, fiind reținut pentru 24 de ore.  

Din datele deținute de noi în urma cercetărilor, incidentul s-a petrecut în mașina cu care erau transportați, în timp ce rulau pe raza comunei Ozan, județul Covasna.

Victima a suferit o leziune incompatibilă cu viața și s-a stins la spitalul din Târgu Mureș, unde a fost transportat cu elicopterul”, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, procurorul Cosmin Andras. 

Citește și: Matei s-a stins din viață la doar 4 ani pe un pat de spital. Băiețelul a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare

Polițiștii au transmis că urmează să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a incidentelor. Familia îndoliată așteaptă ca trupul neînsuflețit a lui Cristi să ajungă acasă. 

Citește și: A fost identificat cadavrul carbonizat descoperit pe un câmp din județul Ilfov


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si