Fostul jucător al Naționalei, Cristi Tănase a fost oprit miercuri seară, în trafic, la Pitești pentru un control de rutină. După ce a fost testat pentru alcool și droguri, unul dintre rezultate a ieșit pozitiv. Este vorba despre cel care a demonstrat faptul că el consumate substanțe interzise.

Cristi Tănase a mai avut probleme cu Poliția în trecut

În vârstă de 36 de ani, fosta vedetă a FCSB-ului ar fi avut un comportament ciudat.

După acest incident el a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

”Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat. Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliție pentru Știrile PRO TV.

Cristi Tănase drogat

Cristi Tănase a rămas fără permis, după ce a fost prins drogat la volan.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Ferma Dacilor, primul mesaj postat după tragedia în care 8 persoane și-au pierdut viața: ”Nu ne ies calculele. Ne dor inimile cum nu ne-au mai durut, cum n-am știut vreodată că-i posibil”

Se pară că fostul fotbalist nu este la prima abatere de acest gen. În 2010, ”Dodel” a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut şi avea şi permisul suspendat. 

Ce performanță a făcut ”Dodel” pe vremea când era fotbalist?

Cristi Tănase s-a retras din fotbal în anul 2022, atunci când juca pentru FC Argeș. ”Dodel” a câștigat 7 trofee cu echipa condusă de Gigi Becali, între care trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii. Pentru această echipă, el a jucat în 230 de meciuri, a marcat 30 de goluri și a oferit 48 de pase decisive. 

Cristi Tănase drogat

Cristi Tănase a mai fost prins băut la volan, deși avea permisul suspendat.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „O mână criminală”, luată în calcul după incendiul de la Ferma Dacilor: „Din răzbunare și din invidie”

În toată cariera lui a jucat pentru FC Argeș, Steaua-FCSB, Dacia Mioveni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si